HISTORIEN BAG STARTEN PÅ NEXTSNEAKERS!

Nextsneakers er stiftet af Nikolai Boye-Nielsen, som har været en aktiv del af det danske- og internationale sneakermiljø gennem mange år. Nedenunder fortæller han selv, hvordan hele interessen for sneakers startede en novemberdag i 2016. 

"I en alder af 15 år solgte jeg mit første par sneakers efter at have siddet klar med både computer og telefon i skolen til det store YEEZY BOOST 350 V2 BLACK FRIDAY LINEUP d. 23. november 2016. Til dette release udkom tre hypede modeller "BY1605", "BY9611" og "BY9612", som også er bedre kendt som "Copper", "Green Stripe" og "Red Stripe". Jeg var én af de få udvalgte, der fik fat i modellen "BY1605", også kaldet "Yeezy Boost 350 V2 "Copper". Dette par var starten på mit sneaker-eventyr, og i dag står jeg med min virksomhed Nextsneakers og har siden 2016 solgt mere end 20.000 par sneakers"

MIN MOTIVATION FOR AT DRIVE NEXTSNEAKERS

Den store glæde og fantatiske følelse over at have fået fingrene i et par specielle og unikke sneakers vil altid være intakt hos mig - At åbne skokassen og tage et par nye sneakers i brug er helt fantastisk og min egen begejstring er altid kæmpe stor!

Det faktum, at jeg hver eneste dag kan give mine kunder præcis den samme følelse, når de åbner deres nye sneakers for første gang og mærker samme begejstring og glæde, er uden tvivl min største motivation for at drive Nextsneakers - Positive og glade kunder, der glædeligt tager sig tiden og deler deres købsoplevelse via telefon, e-mail eller på vores Trustpilot og sociale medier vil altid være en kæmpe drivkraft for mig!

Min vision har og vil altid være, at alle og enhver skal have muligheden for, at få fingrene i lige præcis deres favorit par gennem en sikker platform, hvor man som køber kan føle sig tryg fra køb til levering.

HVORDAN FUNGERER HELE VORES KONCEPT?

Konceptet er meget klart - Vi forhandler de udsolgte og mest sjældne sneakers på markedet gennem en platform, hvor du som køber kan føle dig sikker på at modtage 100% ægte varer. Efter adskillige år med køb og salg af sneakers har vi oplevet lidt af hvert; alt fra useriøse private sælgere til falske sneakers. Derfor har vi gennem vores mange års erfaring indenfor sneakerbranchen udviklet en effektiv verificeringsproces, hvor alle vores sneakers bliver grundigt inspiceret og gennemtjekket i hånden fra hæl til tå. De forskellige step i vores verificeringsproces inkluderer bl.a. UV-belysning, tjek af syninger, vejning og kontrol af original box. Vi kan derfor give dig en garanti for, at du altid køber originale og 100% ægte sneakers hos os. Vil du blive klogere på vores verificeringsproces kan du læse mere her.

Kundeservice er et element vi prioriterer utroligt højt hos os. Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service for vores kunder, hvilket indebærer at vi besvarer henvendelser samme dag som modtagelse, leverer produkter i top kvalitet, samt en hurtig og sikker levering. Vores mål er nemlig, at alt dette forhåbentligt medfører en fantastisk købsoplevelse for vores kunder, hvor de har fået følelsen af høj service, kvalitetsprodukter og et par unikke sneakers.  

Vi har med vores mange års erfaring indenfor det globale sneaker-miljø opbygget et stort netværk bestående af sikre, troværdige og pålidelige samarbejdspatnere, som gør det muligt at source de mest sjældne sneakers på markedet. Vores stærke netværk af leverandører sikrer os dermed garanti for kvalitet og et unikt produkt. 

Flere gange ugentligt opdaterer vi webshoppen med nye sneakers fra de hotteste releases. Følg med på vores TikTokInstagram og Facebook, hvor vi giver dig et eksklusivt indblik I hvordan vi driver vores sneakerforretning - Gennem vores daglige videoer tager vi dig med rundt om alle de daglige arbejdsopgaver og samtidig bliver du også opdateret på de nyeste releases og leveringer.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at læse med helt til slut. Vi håber, at du er blevet en hel del klogere på, hvem vi er her hos Nextsneakers. Husk at vi altid sidder klar til at hjælpe dig, så hvis du har nogen spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os her, eller besøge vores FAQ-side.