ADIDAS

Den tyske sportsgigant, der startede i et vaskerum i år 1949, har med sine tre ikoniske striber været et anerkendt brand indenfor sneakerkulturen i mange år. Klassikere som "Stan Smith" og "Superstar" kan findes i sneakersamlinger verdenover og har gennem tiden sat et helt unikt præg på sneakerhistorien. I det sidste årti, har de nytænkende silhuetter, NMD og Ultra Boost, samt introduktionen af 3D printede såler, virkelig gjort Adidas til et af de mest innovative brands. Adidas har også opnået stor succes gennem deres samarbejder med bl.a. Sean Wotherspoon, Pharell Williams og Kanye West. Udforsk de forskellige modeller fra den tyske sportsgigant! 👇🏼

SUPERSTAR

Den debuterede tilbage i 1969 og siden der, har den ikoniske Adidas "Superstar" været en af de mest genkendlige silhuetter gennem tiden. Modellen med det karakteristiske ”Shelltoe” startede på basketball-banen, erobrede efterfølgende hip-hop miljøet og har den dag i dag, 50 efter lanceringen, stjernestatus i nutidens sneakerkultur. I de seneste år er Adidas Superstar blevet centrum for adskillige samarbejder, som har resulteret i flere forskellige collabs med bl.a. den amerikanske sneakers designer "Sean Wotherspoon" og det japanske tøjmærke "Bape". Udforsk vores udvalg af den ikoniske silhuet lige her!

Udforsk Superstar

ULTRABOOST

Den revolutionerende UltraBoost "1.0" blev lanceret tilbage i 2015 og siden det release, har Adidas været øverst på tronen, når det kommer til sneakers med den bedste komfort, som både er populære i modeverdenen og løbeverdenen. Hypen om UltraBoost, blandt sneakerheads, tog for alvor fart, da den ikoniske Ultra Boost 1.0 ”Core White” blev bæret af Kanye West under hans optræden ved Billboard Music Awards 2015. Så ønsker du en sneaker til gaden med komfort på højeste niveau, så find dit par allerede i dag!

Udforsk UltraBoost

Yeezy

Samarbejdet mellem Kanye West og Adidas startede tilbage i 2015. De første lanceringer fra samarbejdet var Yeezy Boost 750 "OG Light Brown" og Yeezy Boost 350 "Turtle Dove", som begge skabte nye højder indenfor kreativtet og innovation. De sjældne og kreative designs har siden begyndelsen skabt en kæmpe hype verden over. Alle releases er blevet udsolgt på få minutter og køerne foran sneakershops har aldrig været længere. Yeezy-brandet med Kanye i spidsen har for længst skrevet sig ind i historiebøgerne og du kan blive en del af fortællingen netop nu. Opdag de kreative designs og shop dit favorit pat!

Udforsk Yeezy
Adidas Futurecraft 4D "Black Linen Green 2021"
2.700,00 kr
Adidas Ultra Boost 4D Uncaged "Parley Black"
4.000,00 kr
Bestseller
Yeezy Boost 350 V2 "Core Black/Red"
Fra 2.700,00 kr
Bestseller
Yeezy Boost 700 V2 "Cream"
Fra 3.100,00 kr
Bestseller
Yeezy Boost 700 "Wave Runner"
Fra 4.200,00 kr
Bestseller
Yeezy Slide "Bone"
Fra 1.600,00 kr
Nyhed
Yeezy Boost 350 V2 "Carbon Beluga"
Fra 2.500,00 kr
Nyhed
Yeezy Slide "Azure"
Fra 1.200,00 kr
Bestseller
Yeezy Boost 700 V2 "Static"
Fra 3.500,00 kr
Nyhed
Yeezy Boost 350 "Pirate Black"
Fra 2.200,00 kr