HANDELSBETINGELSER

Virksomhedsinformation

Nextsneakers
CVR-nr:  41290781
Firmaadresse: Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby (Kun efter aftale)
E-mailadresse: info@nextsneakers.dk
Kontakt os på e-mail/Instagram/Facebook for hurtigst svar. 

Betaling

Nextsneakers tilbyder betaling med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Meastro og Mobilepay online. Alle online betalinger håndteres af tredjeparter som Shopfy, Pensopay og din egen bank. Nextsneakers er dermed aldrig i kontakt med kortdata eller lignende oplysninger. 
Foretager du et køb ved kortbetaling bliver beløbet først trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.
Vi gør opmærksom på, at størstedelen af vores produkter sælges som 'brugtmoms', hvorfor der ikke er moms på ordrebekræftelse/faktura som standard. 
Hjemmesiden benytter følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK). Der tages forbehold for tastefejl i priser. 
Nextsneakers bruger en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder at dine data og oplysninger er sikker og ikke kan læse af andre udefrakommende. Betalingssystemet her på hjemmesiden er leveret af Pensopay.
Nextsneakers egen hjemmeside benytter ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Nextsneakers tilbyder levering via GLS med eller uden omdeling. Leveringstiden er 1-2 hverdage fra afsendelse. Du vil modtage et track and trace nr. så det er muligt for dig at følge din pakke, fra den bliver sendt fra vores lager og til den er leveret. 
Vi tilbyder også afhentning på vores firmaadresse. Hvis du ønsker dette, bedes du blot gennemføre ordren og vælge "afhentning", så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler nærmere i forbindelse med afhentning. 

Fortrydelsesret og returnering 

Nextsneakers giver 90 dages fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden.
Vi gør opmærksom på, at du ikke kan fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelsen af din ordre uden samtidig at give os tydelig besked om dette. 
Du bedes sende ordren tilbage uden unødige forsinkelser. 
Alle direkte forsendelsesomkostninger skal du selv afholde i forbindelse med ordrens returforsendelse. Du bærer risikoen for din ordre fra tidspunktet for levering. 

Nextsneakers anbefaler at du sender din returforsendelse med track and trace, så forsendelsen kan spores til den er leveret hos os. Vi tager under ingen omstændigheder ansvaret for produkter der går i stykker, bliver stjålet eller på anden vis går tabt under leveringen til os. Dette skyldes at returneringen er udenfor vores hænder og er købers eget ansvar. Vi godtager ikke pakker sendt uden omdeling - Kun pakker sendt direkte til vores adresse.

Gennem vores returportal kan du nemt returnere din ordre. Sørg for at have dit ordrenummer klar - du kan finde det i din ordrebekræftelse. Du skal også bruge den e-mail, som er tilknyttet til ordren.

Start din returnering her. 

Varens stand ved returnering:

Du hæfter selv for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvende den i en fysisk butik, men du må ikke tage den egentlig i brug. Hvis der hænger mærker, prismærker, poser med ekstra laces eller andet originalt tilbehør på varen, må dette under ingen omstændigheder klippes af eller på anden måde fjernes fra den pågældende vare.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, vil vi betragte den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af det givende købsbeløb retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er udelukkende Nextsneakers der vurderer varens handelsmæssige værdi. 

OBS: Skoboksen er en del af produktet og skal derfor sendes retur på samme måde, som vi har sendt den til dig. Tissue paper skal også vedlægges i skokassen, da det ligesom skoboksen, er en del af produktet. Vi godtager kun returordre sendt tilbage i en forsendelseskasse. Returordre skal ikke sendes retur i plastikposer eller med fragtlabel påsat direkte på skoboksen. Modtager vi en beskadiget skoboks vil dette også blive betegnet som en værdiforringelse. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 

Hvis du returnere din ordre, får du det fulde købsbeløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse af produktet, som du selv hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved brug af din fortrydelsesret, refundere vi købsbeløbet for din ordre tilbage til dig, når vi har modtaget vores vare og inspiceret denne. Tilbagebetaling af købsløbet kan tage op til 2-5 bankdage fra den dag vi har behandlet din returnering. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Nextsneakers, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer 
- E-mail adresse
Vi foretager en registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din ordre til dig. 
Dine personligeoplysninger registreres hos Nextsneakers og videregives ikke. Det er udelukkende indehaveren af Nextsneakers, der har adgang til de oplysninger, der er registeret om dig. 
Vi vil altid sikre os, at indsamlingen af dine personoplysninger, via nextsneakers.dk, sker i overensstemmelse med dit udtrykkelige samtykke, således at du er helt orienteret omkring, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
Som registeret kunde hos Nextsneakers har altid ret til at gøre indsigelse mod din registrering. Ligeledes har du også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig. Ovenstående rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@nextsneakers.dk.

Cookies

Vi anvender cookies på vores website https://www.nextsneakers.dk med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, så dit besøg hos os er så nemt som muligt.
 

Log-statistik

På  vores website https://www.nextsneakers.dk benytter vi en log-statistisk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information fra hjemmesiden, som kan bruges til statistisk overblik af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, samt hvor på hjemmesiden de forlader mm. 
Dette værktøj benyttes udelukkende med det formål, at optimere Nextsneakers´ hjemmeside. 

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over et produkt skal indgive din klage til det relevante nævn indenfor området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt og overholdt. 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens for Klagesøgning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
Bemærk at alle klager vil blive afgjort efter dansk lovgivning.
OBS: Ved indgivelse af en klage til ovenstånde nævn skal vores e-mail adresse angives: info@nextsneakers.dk samt hjemmesiden-URL: www.nextsneakers.dk. 

Skulle du have spørgsmål vedrørende vores handelsbetingelser, så er du velkommen til at kontakte os her.