BLIV KLOGERE PÅ VORES VERIFICERINGSPROCES 👇🏼

Hvordan garanterer vi, at alle vores sneakers er 100% ægte?

Hos Nextsneakers gør vi alt for, at alle de sneakers vi forhandler, er garanteret 100% ægte. I de senere år har vi for alvor oplevet, hvordan efterligninger og kopier er begyndt at præge sneakerverdenen. Derfor er det altafgørende, at vi ved nøjagtigt, hvad vi skal kigge efter, når vi verificerer vores sneakers.

Derfor har vi gennem vores mange års erfaring indenfor sneakerbranchen udviklet en effektiv verificeringsproces, hvor alle vores sneakers bliver grundigt inspiceret og gennemtjekket i hånden fra hæl til tå. Vores verifceringsproces består af flere forskellige step, som vi herunder har beskrevet, for at du som køber kan få et indblik i, hvordan dine kommende sneakers er blevet verificeret og garanteret 100% ægte.

GENNEMLYSNING MED UV-LOMMELYGTE

Som sagt, så er sneakerverdenen præget af mange efterligninger og kopier. Størstedelen af disse forfalskninger bliver produceret på forskellige fabrikker i den kinesiske by, Putian. Et helt særligt kendetegn, som oftest gør sig gældende for de sneakers, som bliver produceret på disse fabrikker, er at de bliver stemplet med et usynligt uv-mærke, som typisk er placeret på skoens midsole.

Derfor er gennemlysning af den enkelte sneaker med vores UV-lommelygte et af de vigtigste step i vores verificeringsproces, da det er den eneste mulighed for at spotte de usynlige uv-mærker, som bliver påført efterligninger og kopier.

KONTROL AF ORIGINAL BOX

Når man handler sneakers, så har den tilhørende original box en stor indflydelse på selve købsoplevelsen, men også selve skoens værdi efterfølgende. Derfor kontrollerer vi også original boxen udvendigt og indvendigt, ned til mindste detalje, samt gennemtjekker den for eventuelle skader i form af tryk eller revner. Ligeledes tjekker vi også for det usynlige stempel, som kan være påført på box-label eller indvendigt i kassen, med vores UV-lommelygte.

Dermed er du garanteret, at dine nye sneakers kommer i en original box uden fejl eller skader, når du handler hos os.

SAMARBEJDE MED UDENLANDSKE SNEAKERSAMLERE OG SÆLGERE

Efter adskillige år som sneakerheads i det globale sneaker-miljø, har vi opbygget stærke relationer til andre sneakersamlere og sælgere fra hele verden. Vores samarbejdspartnere arbejder, lige som vi gør, med sneakers hver eneste dag, og vurderer derfor også ægtheden på tusindvis af forskellige sneakers. På den måde kommer alle vores sneakers gennem en dobbelt-kontrol, da den enkelte sneaker både bliver inspiceret og gennemtjekket af vores samarbejdspartnere og af os selv her på vores kontor i Brøndby.
Alt dette gør, at vi altid benytter troværdige og pålidelige samarbejdspartnere til indkøb af alle vores sneakers.

VI HAR GENNEMTJEKKET OG VURDERET MERE END 25.000 PAR SNEAKERS

Henover de seneste par år, har vi haft mere end 25.000 par sneakers i hænderne, alt fra Air Jordan til Yeezy og nogen af de mest hypede collabs. Alt dette har givet os en stor erfaring i, hvad vi præcis skal kigge efter, når vi gennem vores verificeringsproces inspicerer hvert enkelt par - Den erfaring indebærer blandt andet viden om hvordan materialer, former, syninger og farver skal være på de forskellige modeller.